Storitve

Storitve za paciente

ordinacije skupinske prakse

V Skupinsko prakso je povezanih več zasbenih ordiancij članic
Poskrbite za svoje zdravje v eni izmed ordinacij članic Skupinske prakse.

Pravice
pacientov

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin.
Zakon vam daje kot pacientu vrsti pravic, ki jih v Skupinbski praksi jemljemo izrendo resno. Pri nas deluje tudi glavni pooblaščenec za pacientove pravice, saj smo prepričani, da si to področje zasluži pozornost uglednega in odločnega strokovnjaka.

Življenjski
slog

Skupaj za zdrav življenjski slog in preprečevanje bolezni

Ste pacient ene od naših ordinacij? Z našimi programi, delavnicami in digitalnimi orodji poskrbite za zdrav življenjski slog.

Telemedicina

Specialistične storitve na daljavo
Z uporabo telemedicine in drugih digitalnih orodij omogočamo vrhunske specialistične storitve tudi v manjših krajih in vaseh (“virtualna poliklinika”).

Storitve za ordinacije

SKUPNI RAZVOJ

Strokovno in poslovno sodelovanje zagotavlja trajnostni razvoj
Vrhunske storitve pomenijo kakovost, dostopnost in prijaznost. Zato podpiramo strokovno sodelovanje med ordinacijami in razvijamo nove storitve.

REGULATIVA IN FINANCE

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin.

Državi so pomembni samo javni zavodi. Vseeno ji je za paciente. Zapostavlja zasebne ordinacije. Edino orožje so naši vrhunski in odločni pravniki.

Posvetite se medicini, nam pa prepustite ukvarjanje z davki, delovnim pravom, računovodstvom, varnostjo in zdravjem pri delu ter inšpekcijami.

DIGITALNA ORODJA

IT center omogoča napredne in varne storitve v oblaku
Izkoristite pomoč naših strokovnjakov za digitalizacijo svojega poslovanja. Pacientom ponudite moč informacije tehnologije.

TU SMO ZA VAS

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin.
V Skupinski praksi delujemo skupaj za zagotavljanje kakovosti, prijaznosti, učinkovitosti in preglednosti v korist pacientov ter zdravnikov in zdravstvenega osebja. Za doseganje teh ciljev je pomembno uspešno sodelovanje z različnimi partnerji.