FORGOT YOUR DETAILS?

Skupaj smo močnejši
v dobro pacientov in ordinacij!

Naše poslanstvo

V Skupinski praksi delujemo skupaj za zagotavljanje kakovosti, prijaznosti, učinkovitosti in preglednosti v korist pacientov ter zdravnikov in zdravstvenega osebja. Za doseganje teh ciljev je pomembno uspešno sodelovanje z različnimi partnerji.

Sodelovanje

Vrhunske storitve pomenijo kakovost, dostopnost in prijaznost. Zato podpiramo strokovno sodelovanje med ordinacijami in razvijamo nove storitve.

Pravna pisarna

Državi so pomembni samo javni zavodi. Vseeno ji je za paciente. Zapostavlja zasebne ordinacije. Edino orožje so naši vrhunski in odločni pravniki.

Odnosi z javnostmi

Izkoristite naš Center za komuniciranje za celovite odnose z javnostmi (od pacientov do novinarjev). Pridružite sa našim akcijam ozaveščanja in usposabljanja.

Finančni center

Posvetite se medicini, nam pa prepustite ukvarjanje z davki, delovnim pravom, računovodstvom, varnostjo in zdravjem pri delu ter inšpekcijami.

IT center

Izkoristite pomoč naših strokovnjakov za digitalizacijo svojega poslovanja. Pacientom ponudite moč informacije tehnologije.

Finančni sklad

Prispevajte v sklad, namenjen financiranju postopkov zoper protipravne odločitve Državnega zbora, Vlade, Ministrstva za zdravje in ZZZS.

Kontakt

Pon. - Čet.: 7.00 - 19.00
Petek: 07.00 - 12.00
Telefon: 041 302 203
e-pošta: info@skupinskapraksa.si

Informacijski servis

Zadnje objave

TOP