FORGOT YOUR DETAILS?

Odprto in odločno komuniciramo
v korist pacientov in ordinacij

Ozaveščanje in usposabljanje

Zdravje je izjemno pomembno. Zato nikoli ne prenehamo ozaveščati in usposabljati vseh deležnikov v zdravstvu, od pacientov do zdravnikov in osebja.

Pomemben del naše dejavnosti je komuniciranje v klasični in digitalni obliki, pri čemer slednja v 21. stoletju prevladuje.

Vedno prijazni novinarjem

Družba Skupinska praksa se vedno trudi zagotavljati popolno transparentnost in odprtost do medijev. Ponosni smo, da z nami sodelujejo vrhunski medicinski in pravni strokovnjaki ter da se strokovnjaki iz naše hiše upirajo nerazumnim odločitvam države v škodo pacientov ali zdravnikov. Novinarjem nismo nikoli odrekli informacij in fraza "brez komentarja" je pri nas strogo prepovedana. Ustavijo nas lahko le zasebnost posameznikov in poslovne skrivnosti naših naročnikov (seveda samo, če prihajajo iz zasebnega sektorja). Skratka, verjamemo, da so mediji pomemben del demokracije ter pravne in socialne države. Odlični novinarji si zaslužijo vse naše spoštovanje.

Jasno mnenje

Imamo jasno mnenje in odločno ga povemo. Naj si bo o pravicah pacientov, pomenu cepljenja ali neumnostih ministrstva za zdravje in ZZZS.

Kontakt

Pon. - Čet.: 7.00 - 19.00
Petek: 07.00 - 12.00
Telefon: 041 302 203
e-pošta: info@skupinskapraksa.si

Informacijski servis

Zadnje objave

TOP